Un TIR a spulberat 2 cai pe autostrada A1 București-Pitești!

de | 25.08.2022 09:52 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul dimineații de azi, 25 august, polițiștii Brigăzii Poliției Autostrăzi- Autostrada A1 București-Pitești, au fost sesizați cu privire la faptul că la km 115 a avut loc un accident rutier.

După verificările efectuate de către polițiști, s-a constatat că 2 cai lăsați nesupravegheați au pătruns pe autostradă, aceștia fiind loviți de un TIR. Șoferul este un bărbat de 45 de ani. Din evenimentul rutier a rezultat decesul cabalinelor.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii Biroului Protecția Animalelor Argeș.Polițiștii rutieri au eliberat documentele necesare reparației autovehiculului avariat, iar în continuare se desfășoară verificări în vederea identificării proprietarului/proprietarilor animalelor și luarea măsurilor legale care se impun.”, anunță IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat de 25 de ani din Argeș a rămas fără marfă și mașină la Brașov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Protecția Animalelor