Maximele de astăzi vor fi între 26 și 36 de grade!

de | 25.08.2022 09:16 | Știri, Județean

În cursul zilei de azi, joi, 25 august, se va resimți un disconfort termic ridicat în sud-estul țării, cu vreme caniculară în a doua parte a zilei. De asemenea, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, însă în spre după-amiaza, va devenii înnorat și vor apărea averse și descărcări electrice, local la munte, în vest și nord-vest, pe arii restrânse în centru și sud-vest și doar cu totul izolat în rest.

De asemenea, pe arii restrânse va fi grindină, și va ploua torențial, astfel încât în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp. Atât pe timpul dimineții, cât și noaptea, în zonele joase, izolat se va semnala ceață.

Temperaturile maxime de astăzi se vor încadra între 26 și 36 de grade, iar cele minime se vor situa în general între 12 și 22 de grade.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Dani Mocanu, în arest la domiciliu! Fratele său rămâne după gratii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: