UNTOLD, în top 10 cele mai mari festivaluri din lume!

de | 05.02.2023 19:10 | Știri, Lifestyle, Național

  • Untold a fost ales pentru a doua oară!

 

DJ Mag, cea mai mare publicație din industria muzicii electronice la nivel global a ales festivalul UNTOLD 2022 printre cele mai bune de pe glob. Acesta a fost votat în top 10 cele mai mari festivaluri ale lumii, voturile fiind date de fanii de pe întreg mapamondul.

La acest clasament, Top 100 Festivals, au votat un număr de 100.000 de fani din întreaga lume, în perioada 5-26 octombrie 2022.

În urma voturilor, celebrul festival de la Cluj ocupă locul 9 în clasament, întrecând festivaluri precum Burning Man, Sziget, Lollapalooza, Parookaville sau Mysteryland.

Untold

În 2023, vor urca pe scena de la Cluj-Napoca cei mai mari artiști internaționali iar trupa Imagine Dragons este una dintre premierele oferite de organizatorii UNTOLD.

Totodată, legendarul Armin van Buuren, va reveni în acest an pe mainstage-ul festivalului.

Untold

Anul acesta, festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august 2023, bineînțeles, la Cluj Napoca.

Trebuie menționat de asemenea că festivalul Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, se află și el în acest top. Fanii din întreaga lume l-au votat în acest clasament și ocupă locul 51.

Cei care iubesc marea, muzica și distracția sunt așteptați în 2023, pe plaja din Constanța, pentru cea de-a 5-a ediție Neversea, care va avea loc între 6 și 9 iulie.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

UNTOLD 2023: Imagine Dragons vine în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Untold

Ultimele articole