Tentativă de omor! Un piteștean și-a înjunghiat prietenul de pahar

de | 26.06.2022 12:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

INFORMAȚII NOI

Bărbatul care l-a înjunghiat pe omul de 54 de ani, ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în acest weekend, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Este vorba despre un piteștean de 62 de ani. Potrivit cercetărilor, vineri după-amiaza, cei doi s-ar fi aflat în locuința victimei, iar după ce au consumat alcool, s-au luat la ceartă.

În urma conflictului spontan, agresorul a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul de 54 de ani.

Amintim că acesta a ajuns la spital cu leziuni ce i-au pus viața în pericol.

ȘTIRE INIȚIALĂ, 25 iunie

Un bărbat de 54 de ani a fost pe punctul de a-și pierde viața, după ce a fost înjunghiat în organele vitale, în urma unui scandal în care a fost implicat.

Omul a ajuns vineri seara, în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar viața i-a fost salvată de dătre chirurgul toracic Alexandru Stoian.

Acesta a fost supus unei operații de urgență, fiind asistat și de către medicul anestezist Petru Bulgar, dar și chirurgul Tudor Stoian, tot din cadrul SJU Pitești.

Operația a durat aproximativ trei ore, dar în cele din urmă, s-a finalizat cu succes.

În prezent, pacientul este internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, cu o evoluţie bună, urmând să fie detubat.

De 5 ani, de când lucrează în județul Argeș, în cadrul SJUP, medicul Alexandru Stoian a reușit să se remarce prin intervenții în premieră și salvarea multor vieți. Este singurul chirurg toracic din Argeș, venind și în sprijinul pacienților din Vâlcea, acolo unde nu există o astfel de specialitate”, a transmis Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Foto Focus press

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Polițiștii vânează șoferii fără centură

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Stoian | Cristina Cazacu | Pitești | SJU Pitești