(VIDEO) Criminalul care și-a ucis iubita- reținut pentru 24 de ore

de | 25.05.2022 08:48 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI, 25 MAI

Polițiștii argeșeni anunță că bărbatul, în vârstă de 48 de ani, care și-a ucis iubita, marți noaptea, a fost reținut pentru 24 de ore.  Astăzi, omul va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Oamenii legii transmit că femeia a fost găsită moartă de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești și un echipaj medical, care au ajuns la fața locului. În urma celor constatate, bărbatul a fost condus la audieri, fiind întocmit dosar penal pentru omor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii omor, în condițiile violenței în familie, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

INFORMAȚII INIȚIALE, 24 MAI:

Crimă în Argeș!

Marți seara, în satul Strâmbeni, din comuna Căldăraru, a avut loc o crimă sângeroasă. Un bărbat de 48 de ani și-a ucis cu sânge rece iubita, într-un acces de furie.  Femeia avea 52 de ani, mai fusese căsătorită și era mamă, iar – cu omul care a ucis-o – trăia împreună de peste 18 ani.

Se pare că bărbatul este cunoscut ca bețivul satului, excesele sale bahice fiind motivul pe seama căruia vecinii pun nenorocirea din această seară. De altfel, și la momentul la care a fost ridicat de polițiști, omul era strâmb de beat, urlând cât îl țineau plâmânii atât la adresa victimei, cât și la adresa ziariștilor care îi puneau întrebări.

Cei doi concubini se certau frecvent, iar în această seară – pe fondul unei noi sesiuni de băutură- bărbatul a înjunghiat-o pe femeie, lăsând-o să sângereze până la moarte, prăbușită între două camere, după cum povestesc martorii oculari.

După ce a comis fapta, bărbatul a spus unei vecine că și-a ucis concubina, iar femeia în cauză este cea care a anunțat odioasa faptă la numărul de urgență 112.

 

crima arges

 

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii dar și reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Bărbatul a fost încătușat și dus la audieri.

 

 

Potrivit vecinilor, bărbatul este – așa cum menționam – cel care ar fi anunțat ca a injunghiat-o pe iubita sa si a cerut unei vecine să sune la Ambulanță. Oamenii dau vina pe consumul excesiv de alcool pentru toate certurile care marcau relația  celor doi. Iată ce le-a povestit unul dintre vecini ziaristilor prezenti la locul crimei:
-Haideți să vă spun. Deci, a venit cu cel care a înjunghiat-o pe vecina la poartă la sora mea, a strigat-o și i-a spus să anunțe salvarea că a taiat-o și este rău. Sora mea a urmat pașii firești, a chemat Salvarea și a anunțat Poliția.
 Nu i-a spus surorii dumneavoastră că  omorâse de  fapt?
-Păi de fapt nu se știa că o omorâse, nici el n-a spus! Noi am aflat după aceea de ăsta, a spus că a taiat-o și că este…
Unde era femeia?
-Femeia era pe spate între două camere, întinsă. M-au chemat cei de la poliție ca să o văd, dar nu mai avea puls, nu mai avea nimic.
A spus de ce?
-Pur și simplu, a taiat-o, a spus.
Dar v-a spus el de ce s-au certat, pe ce s-au certat?
-Fiindcă, așa cum spunea și vecinul, nu este prima dată. El este un consumator înrăit de alcool. Un alcoolic.  Și din cauza asta s-a întâmplat tot.
O bătea deseori?
-O bătea destul de des.
A încercat femeia să plece? Știți ceva?
-Aici este casa ei, și nu e casa lui.
Trebuia să îl dea pe el afară, deci…
-Pe el afară, și el stă în altă parte.Sunt în concubinaj. Nu știm relația exactă și legală, dacă este, cea țîn care au conviețuit ei până acum.
Au copii?
-Are copil, dar nu cu el. Copil din altă căsătorie.

 

 

 

 


cropped favicon - (VIDEO) Două autoturisme s-au ciocnit în zona Budeasa! Au rupt și un stâlpZiarul Ancheta Online

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: