(VIDEO) Cum arde o casă când arde? Incendiu la Suseni!

de | 21.04.2022 18:42 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

O casă a fost cuprinsă de flăcări, joi seara, în comuna Suseni. Potrivit pompierilor, care au ajuns la locul incendiului, focul se manifesta în podul locuinței, cu degajare foarte mare de fum.

Fiind o casă cu etaj, salvatorii au solicitat și o autoscară, dar în cele din urmă, pompierii au reușit să pătrundă în apropierea focarului, neavând nevoie de intervenția autoscării.

În urma incendiului, au ars obiecte depozitate în podul casei, iar acoperișul a fost și el afectat:

Au ars mai multe obiecte din materiale combustibile depozitate în podul casei, asteriala acoperișului și lambriu dintr-un balcon.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Din fericire, nu au fost oameni răniți.

La locul evenimentului au sosit pompierii de la Secția Costești și Punctul de Lucru Rociu cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Foto/ Video: ISU Argeș

 

ACUM! Fetiță de 11 ani – victimă într-un accident din Prundu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Rociu | SMURD