(VIDEO) Deputatul Adrian Miuțescu: “Ministrului Virgil Popescu i s-a urcat funcția la cap!”

de | 01.10.2022 10:34 | Știri, Pitești, Politic

Vicepreședinte Forța Dreptei, deputatul Adrian Miuțescu, și-a expus părerea despre scumpirile record din domeniul energiei și plafonarea prețurilor aprobată de Guvern, într-o emisiune la postul de televiziune Antena 3 Pitești.

Adrian Miuțescu a avut numai cuvinte de critică la adresa lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, după ce nu s-a putut înțelege cu acesta, în privința propunerilor trimise la Guvern.

Propunerile noastre nu au fost luate însă în seamă de Guvern (…) Nu mai pot avea un dialog cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, i s-a urcat rău de tot la cap funcția. Îl cunosc de 20 de ani, pe când el era secretar de stat, venind din Mehedinți, iar eu eram deputat. Între timp nu te mai poți înțelege cu el, a luat-o un pic razna. De obicei nu vine la ședințele comisiilor din Camera Deputaților. De exemplu, la ultima ședință a comisiei pentru industrii și servicii, din care fac parte, nu a venit, deși s-au discutat proiecte importante din domeniul energiei.

 

Am înțeles de ce nu au luat în calcul propunerile noastre, e o chestiune politică, dar iată că din cauza asta suferim cu toții.

 

Vă amintesc propunerile parlamentarilor Forța Dreptei în domeniul energiei, care ar fi dus la facturi mai suportabile pentru toți românii:
-reducerea prețurilor la energie prin reducerea TVA și a accizelor la energie și carburanți;
-suspendarea imediată pentru o perioadă de 12 a luni și eliminarea treptată a certificatelor verzi ;
-suspendarea imediată și eliminarea bonusului de cogenerare;
-reducerea cu 50% a accizei la carburanți, pentru o periaodă determinată;
-extinderea măsurilor de compensare pentru consumatorii vulnerabili”, a precizat Adrian Miuțescu.

VEZI VIDEO AICI!

 

Foto Facebook|Adrian Miuțescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Imagini cu mizeria și produsele stricate de la Auchan, inclusiv la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Forța Dreptei | Virgil Popescu