Vrei să pleci în Belgia? Atenție, piloții Ryanair vor intra în grevă la finalul săptămânii

de | 27.07.2023 10:39 | Știri, Eveniment, Național

Ministerul Afacerilor Externe informează românii care se află, tranzitează sau vor să călătorească în Belgia că, în perioada 29-30 iulie 2023, va avea loc o grevă a piloților filialei Ryanair din Regatul Belgiei.

Potrivit sursei citate, din cauza grevei vor fi perturbări ale zborurilor acestei companii, afectând inclusiv destinații din România.

MAE le transmite românilor care intenționează să călătorească în această perioadă folosind serviciile companiei Ryanair, înspre/dinspre Belgia să urmărească pagina web a aeroportului Charleroi (https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live) și/sau a Ryanair, pentru a se asigura că zborul lor nu a fost anulat.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.”, transmite MAE

De asemenea, românii care se confruntă cu o situație dificilă pot suna și la numărul de telefon de permanență  al Ambasadei României în Belgia: + 32(0)2 346 9814.

Pentru informații suplimentare, MAE recomandă consultarea paginilor web:

Totodată, românii care se deplasează în străinătate au la dispoziţie și aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.

Foto: Profimedia Images

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cântăreața Sinead O’Connor a murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MAE