„Vulture, luni hai la meci! Împreună învingem UTA!” Intrarea liberă la meciul cu FC Argeș – UTA

de | 07.05.2023 10:32 | După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

„Vulture, luni hai la meci! Împreună învingem UTA!” Intrarea liberă la meciul cu FC Argeș – UTA

Reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești anunță faptul că luni va fi o zi specială pentru suporterii sportului piteștean!

Iubitorii sportului românesc sunt invitați, luni, 8 mai, la Pitești, pentru a-și susține favoriții în cadrul celor două meciuri ale echipelor de baschet și fotbal.

Astfel, în prima zi a săptămânii viitoare, de la ora 16:00, vulturii lui Milan Mitrovic se duelează cu SCM Ohma Timișoara, în primul meci al seriei din grupa 7-8 a Ligii Naționale Mozzart Bet. Meciul va avea loc la Pitești Arena.

Imediat după jocul de baschet, suporterii echipei argeșene sunt așteptați pe Stadionul Nicolae Dobrin, unde FC Argeș joacă un meci extrem de important în lupta pentru evitarea zonei roșii din clasament.

Alb-violeții se vor duela cu UTA Arad, de la ora 18:30, iar intrarea la meciul de fotbal este liberă.

Piteștenii sunt așteptați în număr cât mai mare la acest meci crucial, de care depinde, în mare măsură, rămânerea alb-violeților în Liga I.

E de datoria echipei să dea totul pe teren și de datoria noastră să mai umplem încă o dată Stadionul Nicolae Dobrin. Vulture, luni hai la meci! Împreună învingem UTA!” transmit alb-violeții pe pagina de Facebook

foto Facebook FC Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ajutorul de înmormântare a fost majorat! Cât vor primi acum românii

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Argeș | Nicolae Dobrin | Pitești | Pitești Arena | Timiș | Timișoara