anchetaonline.ro

Zboruri de pe Otopeni anulate! O aeronavă a fost lovită de un fulger

de | 29.06.2022 18:33 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Două zboruri au fost anulate, miercuri, de pe Aeroportul Otopeni, după ce aeronava care ar fi trebuit să facă respectivele curse, a fost lovită, într-o cursă anterioară, de un fulger.

Anunțul a fost făcut de compania Wizz Air, iar zborurile urmau să plece din București spre Treviso, respectiv Londra.

Aeronava a fost supusă unor verificări tehnice.

Wizz Air confirmă că zborul W6 3159 de la București la Treviso din 29 iunie a fost anulat din cauza faptului că aeronava a trebuit să fie supusă unor verificări tehnice neplanificate după ce a fost lovită de fulger pe un zbor anterior. În consecință, zborul W6 3009 de la București la Londra Luton a fost și el anulat”, a anunțat compania.

Clienților li s-au oferit mai multe alternative, în urma incidentului, printre care și cazarea la hotel până la curse noi.

Pasagerii afectați au fost informați și li s-a oferit un program de zbor alternativ, opțiunea unei rambursări complete sau 120% din tariful achitat inițial sub formă de credit de companie.

Pasagerii care au nevoie vor primi, de asemenea, cazare la hotel. Wizz Air își cere sincere scuze tuturor pasagerilor afectați, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor noastre este prioritatea noastră numărul unu”, a adăugat compania.

Foto StirileProtv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Caz uluitor! După 10 luni de la căsătorie a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Londra | Otopeni