Un piteștean a vrut să încarce marfă într-un TIR cu numere false

de | 24.01.2023 19:00 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Un piteștean a vrut să încarce marfă într-un TIR cu numere false

Dosar penal pentru un piteștean de 35 de ani care este acuzat că a vrut să încarce marfă într-un TIR cu numere false.

Evenimentul a avut loc luni, 23 ianuarie, în localitatea Oarja, iar sesizarea a fost făcută de către un agent de pază angajat la o firmă din zonă. Acesta a sunat la 112 și a spus polițiștilor că la sediul companiei se află un bărbat care s-a prezentat la încărcare cu un TIR care avea plăcuțe cu numărul de înmatriculare false.

Conform cercetărilor, oamenii legii au stabilit că șoferul de 35 de ani, din Pitești, înainte să intre în curtea firmei, ar fi montat plăcuțe nu numere de înmatriculare aferente unui alt autocamion și unei alte semiremorci.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, și tentativă de înșelăciune. Polițiștii continuă cercetările.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferiță vitezomană- prinsă de RADAR! Circula cu viteză amețitoare într-o localitate din Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Oarja | Pitești

Ultimele articole