Pentru școlari și elevi. S-a dat start Olimpiadei de Benzi Desenate

de | 24.01.2023 18:50 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Dacă vă pasioneză benzile desenate și aveți talent, e momentul să vă încercați norocul la Olimpiada de Benzi Desenate. Această competiţie este destinată şcolarilor şi elevilor din clasele I – XII și se desfășoară în perioada ianuarie – mai.

Ajunsă la a IV-a ediție Olimpiada de Benzi Desenate (ianuarie – mai 2023) este dedicată Jocurilor Olimpice din antichitate. Acestea au reprezentat o serie de competiții atletice între reprezentanți ai orașelor-stat și unul dintre Jocurile Panhelene din Grecia Antică. Lucrările trebuie să abordeze una dintre valorile olimpismului: excelenţa, spiritul de echipă, prietenia, fair play-ul, toleranţa, respectul, bucuria aflată în efort, echilibrul dintre corp şi minte. Înscrierea paginilor se face prin intermediul bibliotecilor şcolare, judeţene, orăşeneşti şi comunale. Fiecare bibliotecă, bibliotecar sau profesor va trimite o listă cu participanţii la concurs împreună cu planşele scanate la adresa olimpiadabd@gmail.com, se arată în regulamentul concursului. Regulamentul de desfăşurare se regăseşte pe pagina de Facebook Olimpiada de Benzi Desenate. Paginile trebuie trimise până la finalul lunii aprilie 2023.

Sursă foto: Facebook Olimpiada de Benzi Desenate

Vor fi acordate premii pentru fiecare grupă de participare: câte un loc I, II şi III şi trei menţiuni. 

Sursă foto: Facebook Olimpiada de Benzi Desenate

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin ninsorile! Anunțul meteorologilor: „Zile autentice de iarnă!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole