anchetaonline.ro

(Video) Finala „America’s Got Talent All-Stars” – Pe ce loc s-a clasat Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc din România

de | 28.02.2023 14:44 | Știri, Județean, Lifestyle, Național

INFORMAȚII NOI, 28 februarie 2023

Finala „America’s Got Talent: All-Stars” a avut loc luni, 27 februarie iar marele câștigător a fost desemnat Aidan Bryant, un tânăr de 18 ani care a impresionat toată lumea cu talentul său.

Românca noastră, Ana-Maria Mărgean, s-a clasat pe locul patru, aceasta fiind extrem de apreciată de pubicul american.

 

 

Magicianul englez, Aidan McCann, în vârstă de 13 ani, s-a clasat pe locul cinci, locul trei a fost ocupat de „Light Balance Kids” din Ucraina iar pe locul doi a fost desemnat muzicianul de 22 de ani Avery Dixon.

Reamintim faptul că în finala emisiunii americane au ajuns 11 concurenți din totalul de 60.

Mai jos puteți vedea performanța româncei noastre din finala „America’s Got Talent: All-Stars”.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc care are 13 ani și care este câștigătoarea din anul 2021 a concursului ”Românii au talent”, și-a mai împlinit un vis, acela de a participa la o competiție similară la nivel global și anume la America’s Got Talent All Stars.

 

xyz - (Video) Finala „America’s Got Talent All-Stars” - Pe ce loc s-a clasat Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc din România Ana-Maria Mărgean

 

În această ediție sunt invitate doar cele mai bune numere din întreaga lume.

Românca noastră a impresionat juriul dar și publicul prin reprezentația sa.

 

 

Ana-Maria a povestit cum și-a descoperit pasiunea pentru ventrilocie. Ea a spus că în timpul pandemiei, fiind plictisită a descoperit aceastăă artă pe YouTube. A primit în dar o păpușă pe care a numit-o Lizzy iar cu ea a început să exerseze.

Prestația sa de la „Românii au talent” a fost foarte lăudată, drept dovadă că a plecat acasă cu marele premiu de 120.00 de euro.

 

 

Atât numerele prezentate în cadrul emisiunii „Românii au talent”, cât și cea mai recentă prestație, cea de la „America’s Got Talent: All-Stars”, au fost extrem de apreciate pe rețelele de socializare. După numai câteva ore de la postarea clipului din America pe Facebook, aceasta a primit 8.000 de like-uri și a avut aproape 200.000 de vizualizări.

 

 

Foarte multe persoane au lăudat prestația ei, printer care și reprezentanții Centrului Cultural Mioveni:

Suntem mândrii de ea și o felicităm pentru succesul avut!

 

Amintim faptul că Ana Maria face parte din Trupa de Teatru Ludicus a Centrului Cultural Mioveni, trupă ce a pus în scenă piesa de succes Hai Hui printre stele”

 

INFORMAȚII NOI

Fetița ventriloc din România, Ana-Maria Mărgean, a ajuns în finala „America’s Got Talent: All-Stars”. Aceasta a reușit să impresioneze publicul dar și juriul american, cu prestația ei.

Trebuie menționat că în finala emisiunii americane ajung doar 11 concurenți din totalul de 60.

Reamintim faptul că Ana -Maria este câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii “Românii au talent”.

La această ediție specială America’s Got Talent: All-Stars” au fost invitate să participe doar cele mai bune numere din întreaga lume iar printre ei s-a numărat, pe lângă Ana-Maria și câștigătorul ediție de anul trecut al concursului “Românii au talent”, Darius Mabda.

Românul de 14 ani a impresionat juriul și publicul american, cu numărul său de dans, dar nu s-a calificat în finala emisiunii. Prestația lui o puteți viziona AICI. 

Ana-Maria Mărgean

Video: Youtube

Foto: captură video Youtube

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana-Maria Mărgean