anchetaonline.ro

Argeșeancă fără permis de conducere, prinsă la plimbare cu ATV-ul

de | 20.03.2023 17:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Argeșeancă fără permis de conducere, prinsă la plimbare cu ATV-ul

O femeie de 48 de ani, din Stâlpeni, s-a ales cu dosar penal în acest weekend. Argeșeanca a fost prinsă, duminică, 19 martie, în comuna în care locuiește, în timp ce se plimba cu ATV-ul, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Femeia a fost depistată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni. În urma faptei sale, argeșeanca s-a ales cu dosar penal.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Erou în timpul liber! Își ducea fiica la examen, dar a tras pe dreapta și a acordat primul ajutor victimei unui accident

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: