ATENȚIE! Escrocherie în numele E.ON

de | 03.10.2022 16:48 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

În ultimele zile, foarte mulți români au primit mesaje prin intermediul Whatsapp sau SMS, semnate de E.ON Energie România, în care li se cerea să vină la magazinele E.ON pentru a depune o cerere, cu scopul beneficierii schemei de sprijin.

Compania a reacționat privind aceste mesaje, avertizându-și clienții să nu le ia în considerare, fiind mesaje false.

Aceste mesaje NU sunt expediate de E.ON Energie România, iar dacă primiți mesaje care conțin îndemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea noastră este să NU dați curs acestor invitații! Specialiștii noștri în CyberSecurity investighează acest incident pentru a identifica și transmite informații utile către instituțiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situații similare”, precizează reprezentanții E.ON Energie.

MESAJ EON - ATENȚIE! Escrocherie în numele E.ON

În ceea ce privește plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale, cetățenii pot găsi informațiile necesare dând click aici.

De asemenea, E.ON transmite că persoanele fizice nu trebuie să depună cereri pentru a primi sprijin, iar persoanele juridice trebuie să depună o solicitare online, accesând pagina https://www.eon.ro/clienti-business/cerere-oug119.

Dacă este necesar să veniți în magazinele E.ON, asigurați-vă că v-ați programat vizita care se face exclusiv online, folosind serviciul E.ON eBookingaccesând link-ul https://www.eon.ro/programare-online sau la telefon 0265 208 466”, adaugă reprezentanții companiei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dragoste cu năbădăi! Un argeșean și-a sechestrat fosta iubită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: