Comisarul-șef Mihalcea continuă lupta cu Poliția Argeș, în justiție!

de | 08.06.2022 22:00 | Știri, Administrație, Mioveni

Pe 14 ianuarie, șeful Poliției Mioveni, comisarul-șef Cristian Mihalcea, era scos la pensie, cu toate că acesta ceruse prelungirea activității pentru încă un an, la care avea dreptul conform legii.

Dorința sa de a rămâne la conducerea unității nu i-a fost îndeplinită, deoarece Direcția de Informații și Protecție Internă nu i-a dat avizul, cu toate că de la nivel județean primise un răspuns favorabil. Simțindu-se nedreptățit, șeful Poliției Mioveni a acționat Inspectoratul de Poliție în instanță. Prima victorie a fost obținută în 28 martie, când instanța a admis suspendarea dispoziției de încetare a raporturilor de serviciu, însă comisarul-șef dorește mai mult de atât, şi anume anularea acesteia.

Pe 6 mai, Cristian Mihalcea a depus pe rolul Tribunalului Argeș un nou dosar prin care solicită anularea dispoziției din ianuarie, dar și admiterea plângerilor prealabile. Referitor la această speță, șeful Poliției Mioveni ne-a declarat că așteaptă cu nerăbdare primul termen al dosarului pe fond și că este o continuare firească a demersurilor sale de a-și face dreptate.

De asemenea, acesta a ținut să transmită că, în curând, va oferi opiniei publice elemente noi constând într-un set de documente care vor arăta foarte clar „cum se lucrează în IPJ Argeș”, după cum a declarat acesta.

Cristian Mihalcea are o carieră de 35 de ani de poliție din care 21 i-a petrecut la cârma Poliției din Mioveni, funcția de șef al acestei structuri fiind preluată în 2001 și, după cum se vede, va mai adăuga un an, în ciuda piedicilor puse.


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițist de la Operațiuni Speciale – dosar penal pentru alcool la volan! A fost prins a doua oară!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni