anchetaonline.ro

Conducere nouă la PSD Țițești și PSD Stâlpeni

de | 07.11.2022 09:29 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic, Rural

Duminică, 6 noiembrie, au fost organizate Adunări Generale de Alegeri la organizațiile locale PSD din comunele argeșene Țițești și Stâlpeni.

psd - Conducere nouă la PSD Țițești și PSD Stâlpeni

Astfel, în fruntea organizațiilor menționate, pentru următorii patru ani, se vor afla consilierul local Constantin Marian Chirețu- la Țițești și primarul Gabriel Șerbănoiu- la Stâlpeni. Aceștia au fost aleși în funcția de președinte în urma votului exprimat de către membrii PSD.

psd2 - Conducere nouă la PSD Țițești și PSD Stâlpeni

La ambele evenimente au participat deputatul Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, deputații Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, subprefectul Ciprian Neculăescu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, primarul Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, consilierii județeni Marilena Ionescu, Ramona Nițoiu Șerban, Aurel Iacșa, Monalisa Ioniță, consilierul local Ion Barangă de la Mioveni, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Valerică Tănase.

psd3 - Conducere nouă la PSD Țițești și PSD Stâlpeni

Felicitări și mult succes în activitate echipelor PSD din Țițești și Stâlpeni!”, transmite Biroul de Presă al PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul Nicolae Velcea a fost ales președinte al PSD Ștefănești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: