Cristian Păcioianu propune la Micești: Birou de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ ÎN PRIMĂRIE

de | 20.05.2024 13:41 | Politic, Rural

Șansele candidatului Cristian Păcioianu la Micești cresc pe z ice trece. Iată că acum Cristian Păcioianu, candidatul AUR la Micești, propune cetățenilor din localitate un birou de consultanță gratuită în primărie. Din acest birou vor face parte oameni specializați, care vor avea menirea de a ”ajuta / îndruma firmele locale, producătorii, crescătorii de animale şi tinerii care vor să pornească o afacere să obțină finanțări, cu bani de la stat sau din finanțări externe!”

Candidatul AUR este născut și crescut în localitate.

”Acest birou îi va informa pe cei vizați despre noile oportunități imediat ce ele apar și îi va sprijini să își întocmească documentațiile necesare.

Este una dintre prioritățile programului meu de primar! Eu cred cu tărie în necesitatea susținerii permanente a mediului privat și a gospodarilor.

Astfel, creștem numărul locurilor de muncă disponibile în comună, ajutăm familiile să își găsească stabilitate acasă și creștem veniturile localității!”, a explicat candidatul AUR pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Paciopianu

Totodată, Cristian Păcioianu a mai precizat și ce alte lucruri își propune în acest domeniu:

”Susţinerea iniţiativelor private, a meşterilor şi a gospodarilor prin:

  • Înfiinţarea unei asociaţii menită să le promoveze şi să le apere interesele.
  • Organizarea de evenimente periodice (târguri, sărbători tradiționale, etc) care să le permită desfacerea și valorificarea produselor realizate.
  • Popularizarea la nivel local şi judeţean a serviciilor pe care ei le pot asigura.
  • Informarea lor permanentă privind soluţiile de finanţare pentru susţinerea activităţilor, organizarea de întâlniri de lucru cu consultanţi şi specialişti.

Creșterea interesului investitorilor privați pentru a dezvolta firme și fabrici în Micești, prin măsuri precum:

  • Asigurarea infrastructurii necesare (apa, canalizare, iluminat, acces rutier).
  • Asigurarea unui sistem de facilităţi administrative și fiscale.
  • Identificarea terenurilor din domeniul public şi privat disponibile pentru dezvoltarea de structuri de mică și mare industrie și realizarea unui baze de date cu aceste terenuri, pentru a putea fi pusă la dispoziția celor interesați.
  • Digitalizarea activităţii Primăriei și eficientizarea modului de lucru al funcționarilor, în vederea asigurării de suport complet, eficient şi rapid.
  • Cursuri de calificare și de reorientare profesională a cetăţenilor în concordanţă cu cerinţele de pe piaţa muncii din localitate și din zonă.

Aceste măsuri din programul meu și al echipei mele sunt menite să atragă, în comuna noastră, companii private care pot genera locuri de muncă şi venituri la bugetul localităţii, după modelele Mărăcineni și Dârmanești.

CÂND LE E BINE OAMENILOR, E BINE ŞI COMUNEI!

Aceasta este gândirea mea!

NOUL PRIMAR, OM GOSPODAR!”, a concluzionat Cristian Păcioianu.

Material publicat de MB Agency Complete, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330.

Sursă foto: Facebook Cristian Păcioianu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Omul de afaceri Cristian Păcioianu a intrat în lupta pentru Primăria Miceşti!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Păcioianu | Mărăcineni | Micești

Ultimele articole