Două adolescente s-au ales cu dosare penale, după ce au primit o provocare pe TikTok

de | 07.10.2022 15:03 | Știri, Eveniment, Național

Două tinere din Piatra Neamț s-au ales cu dosare penale după ce au primit o provocare pe o rețea de socializare.

dosar penal două tik tok

O minoră în vârstă de 16 ani și o altă tânără de 19 ani sunt cercetate penal după ce au acceptat o provocare pe internet și au furat dintr-un magazin mai multe cosmetice.

Oamenii legii au fost sesizați de către dispecerul unui supermarket din Piatra Neamț care a anunțat faptul că două persoane au sustras mai multe bunuri din magazine. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au le au găsit pe cele două tinere de 16 și 19 ani care sunt de origine din Budești și Dumbrava Roșie

dosar penal două

În momentul în care au fost găsite, cele două au declarat că au furat produsele în urma unei provocări primite pe o aplicație de socializare și anume Tik Tok, conform Mediafax.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, și anume aproape 2.100 lei iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole