Lansare de carte la Centrul Cultural Mioveni

de | 19.04.2023 14:15 | Știri, Cultură, Județean, Mioveni

Luni, 24 aprilie, de la ora 13.00, în Sala de Spectacole a Centrului Cultural Mioveni, va avea loc lansarea cărții „Zodia porumbeilor sălbatici” de George Cârstea.

lansare carte

Cartea a apărut la Editura Unicart.

Printre invitații evenimentului de luni se numără regizorul Șerban Marinescu.

Despre carte și autor vor povesti poetele Denisa Popescu și Allora Albulescu, membre ale Uniunii Scriitorilor din România.

Mai jos sunt prezentate câteva păreri legate de cartea lui George Cârstea:

🔹 George Cârstea a scris un roman simplu despre viața simplă de la țară, un roman pe care, după ce îl citești, îți vine să-l așezi în rând cu epopeile poporului român”, a precizat președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, despre „Zodia porumbeilor sălbatici”.

🔹 Cartea asta n-a fost scrisă nici măcar cu privirea. A fost scrisă cu sufletul”, spune Viorel Costea.

🔹 „Am citit un roman fascinant, care descrie cu umor și talent lumea satului românesc. O lume plină de portrete umane, de tandrețe și scene cu obiceiuri și superstiții. (…) Amănuntele fac deliciul acestei lecturi. Este o literatură pură, care atinge memoria afectivă a cititorilor”, a declarat Dan Pița.

🔹 „Mi-e greu să fac o cronică de teamă să nu stric vraja cititului ce va să vină. Indiferent de preferințe, citiți-o! Este, într-adevăr, o carte remarcabilă!”, transmite Bogdan Ficeac

Organizatorii evenimentului anunță faptul că intrarea este liberă.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!”

 

Foto Facebook Centrul Cultural Mioveni

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Robert Glință, prezent la inaugurarea Bazinului Olimpic Pitești: „E foarte emoționant pentru mine, aici am crescut!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni

Ultimele articole