Măcel la o fermă! Un bărbat și 5 nepoți au fost uciși!

de | 05.06.2022 11:55 | Știri, Eveniment, Național

Mark Collins, un bărbat din Texas, și-a luat nepoții la fermă pentru o vacanță în familie. Însă, după câteva ore, aceștia au fost victimele unui traficant de droguri. Agresorul tocmai ce evadase din închisoare, relatează The Guardian.

Bătrânul și nepoții săi Waylon, Karson, Hudson și Bryson își făcuseră planuri pentru această vacanța de mult timp, printre acestea se număra: tras la țintă, plimbări cu barca și pescuit.

Collins auzise faptul că autoritățile căutau, prin acea zonă, un criminal care tocmai ce evadase din închisoare în urmă cu aproximativ o lună. Făptașul era condamnat pentru legături cu un cartel mexican de droguri. Aparent, fugarul a spart o casă din vecinătatea fermei unde locuia bătrânul, povestește un prieten de familie, David Crain.

La nici câteva ore de la sosirea lor la fermă, Collins, alături de nepoții săi, au fost uciși de către traficantul de droguri evadat. Evadatul se numește Gonzalo Lopez și are vârsta de 46 de ani. Acesta a furat de la fermă mai multe bunuri, printre care: arme, haine, dar un camion. Poliția a reușit să-l găsească și -l împuște la peste 350 de kilometri distanță.

Polițiștii din Houston au reușit să identifice vineri seara, victimele atacului. Cei 5 membrii uciși de către Lopez erau: Mark Collins, 66 de ani; Waylon Collins, 18 ani; Karson Collins, 16 ani; Hudson Collins, 11 ani; și Bryson Collins, de asemenea, în vârstă de 11 ani.

Ceea ce s-a întâmplat cu familia Collins te lasă fără cuvinte. Chiar și pentru cei mai puternici, acest lucru este foarte greu de acceptat”, a povestit Crain, prietenul familiei.

În data de 12 mai, în urmă cu trei săptămâni înainte de crime, traficantul a reușit să fugă din autobuzul care îl transporta către o închisoare de stat din Texas. Deși polițiștii au deschis focul asupra lui, acesta l-a atacat pe șoferul autobuzului și a reușit să dispară în pădure.

Câteva sute de ofițeri au pornit în căutarea a deținutului, Oprațiunea a implicat un avion, iar autoritățile precizat o recompensă de 50.000 de dolari pentru oricine care ar putea să aibă informații în legătură cu Lopez.

Criminalul avea de ispășit două condamnări la închisoare pe viață, ambele pentru omor.

Sursă foto: Profitmedia

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alex, negociatorul care i-a tăiat ștreangul sinucigașului din Argeș, omul zilei pentru Poliția Română!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: