Un șofer urmărit de polițiști care avea permisul suspendat a intrat cu mașina direct într-un cap de pod

de | 27.06.2023 22:23 | Știri, Eveniment, Național

Un şofer a intrat într-un cap de pod, după ce a fost urmărit de poliţiştii din judeţul Olt pe mai multe străzi.
Acesta a refuzat să oprească la semnalul acestora deoarece avea suspendat dreptul de a conduce, potrivit News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Găneasa au vrut să oprească un autoturism care circula pe DN 64, în comuna Grădinari, relatează Digi24.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Grădinari, până pe Drumul Comunal 21, unde conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, ulterior fugind pe un câmp. Acesta a fost identificat de către poliţişti, fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Grădinari, judeţul Olt”, a informat IPJ Olt, conform Digi24.

Din fericire, în urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime.

 

Foto descriptiv.

Foto Tomis News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un fiu de polițist și elev la Liceul Militar a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: