Un bărbat cu probleme psihice s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi ameninţă că se va arunca

de | 27.06.2023 23:51 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din satul Cerneţi, comuna Şimian din judeţul Mehedinţi, ameninţa că se va sinucide, conform Digi24.

La fața locului au fost chemați poliţiştii şi pompierii, care au ajuns la faţa locului şi încearcă să îl convingă să coboare.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, poliţiştii au fost sesizaţi marţi, în jurul orei 10.00 că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din satul Cerneţi din comuna Şimian.

Mai mult de atât, oamenii de la fața locului au menționat că bărbatul stă pe stâlp încă de luni seară. Ei spun că acesta ar avea probleme psihice.

Poliţiştii şi pompierii s-au deplasat la faţa locului şi încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare”, au informat reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Foto Shtiu

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un fiu de polițist și elev la Liceul Militar a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: