Soluții europene pentru fermierii români

de | 06.02.2024 16:02 | Național, Politic

Senatorul Dănuț Bica a transmis un mesaj prin internediul paginii de socializare în care a precizat faptul că Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene a anunțat în plenul Parlamentului european că retrage propunerea controversată privind reducerea nejustificată a consumului de pesticide în Europa.
Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, tocmai a anunțat în plenul Parlamentului european că retrage propunerea controversată privind reducerea nejustificată a consumului de pesticide în Europa.
Noi, europarlamentarii PNL și întreg Grupul PPE, am fost întotdeauna împotriva propunerii care ar fi afectat fermierii.
Susținem agricultura sustenabilă și protejarea mediului. Dar aceste obiective trebuie îndeplinite împreună cu fermierii, nu împotriva lor.
Uniunea Europeană dovedește că ascultă îngrijorările fermierilor și oferă soluții pentru sectorul agricol.”, a declarat europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan, citat de senatorul Dănuț Bica. 
Foto: Facebook Bica Danut
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole