Stadionului Municipal din Câmpulung va avea, în curând, o nouă faţă

de | 15.03.2023 09:29 | Știri, Administrație, Câmpulung Muscel, Județean, Lifestyle

Vești bune pentru locuitorii din Câmpulung Muscel. Aceștia vor avea parte de un stadion nou.

stadion Câmpulung

Primarul Elena Lasconi a anunțat în mediul online că documentația (DALI) pentru modernizarea și extinderea Stadionului Municipal este gata și urmează să fie predată către CNI pentru aprobare.

Pe lângă transformarea estetică vom crea cinci mii de locuri (câteva zeci pentru persoane cu dizabilități) față de 2500 câte sunt acum, nocturnă, sală de sport, vestiare, grupuri sanitare și cabine de duș, bistro, magazin (fan shop), tribună oficială, parcare subterană și supraterană (peste 150 locuri), acoperiș retractabil, vom mări suprafața terenului astfel încât să poată fi omologat pentru Divizia B”, a precizat Elena Lasconi.

Elena Lasconi mai precizează faptul că valoarea investiției este de 25 de milioane de lei.

Vom preda documentația către CNI și sperăm ca până la sfârșitul anului proiectul să fie aprobat (e deja pe lista sinteză) și până în 2026 să avem un stadion nou.

 

Avem echipă, avem valoare! Hai, Câmpulung!” adaugă primarul din Câmpulung.

 

Foto: Facebook 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung