Un nou hotel de gheață a fost construit la Bâlea Lac!

de | 07.12.2022 21:50 | Știri, Eveniment, Național

Primele patru igluri ale Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac au fost finalizate, conform impact.ro. Astefl, hotelul este deschis sezonului 2022-2023.

”Dacă nu apar situaţii excepţionale, în câteva zile se va începe «mobilarea» camerelor cu paturile şi noptierele de gheaţă, apoi se va da startul efectuării decoraţiunilor interioare. Condiţiile meteorologice înregistrate în ultima săptămână au fost bune şi stratul de zapadă suficient de gros pentru a avansa cu lucrările la noul complex de gheaţă. De asemenea, stratul de gheaţă de pe Lacul Bâlea s-a îngroşat până la 30-35 cm, a început tăierea cărămizilor de gheaţă din Lacul Bâlea”, au anunțat realizatorii proiectului de promovare a turismului românesc ”Hotel of Ice Bâlea Lac”.

Primi vizitatori ai hoteluri sunt aşteptaţi în Ajunul Crăciunului.

Inaugurarea oficială se va face chiar în prima lună a anului viitor, după ce şi Biserica de Gheaţă, cel de-al doilea obiectiv ce va face parte din Complexul Hotel of Ice Bâlea lac, va fi finalizată, potrivit sursei citate.

 

Sursa Foto impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O firmă din Argeş face bani grei din construcţia de magazine Lidl şi Kaufland

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: