Atenție! Se oprește apa pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești

de | 29.03.2024 16:25 | Pitești, Administrație, Importante

Marţi, 2 aprilie 2024 societatea Apă Canal 2000 SA va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti în intervalul orar 09:00-20:00.

apa canal Pitești gis

Afectaţi de această oprire vor fi utilizatorii situaţi pe b-dul Nicolae Bălcescu, de la intersecţia cu str. Constantin Dobrogeanu Gherea până la intersecţia cu str. Gârlei.

Societate transmite că această oprire a furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării de relocare a conductei DN 355 mm din b-dul Nicolae Bălcescu.

Abonaţii afectaţi de această oprire sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Call center apa canal

Informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă puteți adresa la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

 

 

Foto: unsplash.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: