anchetaonline.ro

Forța Dreptei Argeș: ”Vă dorim o zi plină de bucurii, zâmbete și aventuri minunate!”

de | 01.06.2023 14:46 | Știri, Județean, Politic

Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului, secretarul general al organizației, Florin Ciuleanu și colegii din organizația municipală Pitești au vrut să le facă azi o mică bucurie copiilor din oraș. Cadoul oferit celor mici au fost baloane, zâmbete și urări de bine.

Sursă foto: Facebook Forță Dreptei Argeș

”Să vă bucurați de copiii voștri sănătoşi”

Au participat la acțiune și membrii organizației de tineret Forța Drteptei Argeș, conduși de Liana Gabriela Voicu. ”Cu un suflu nou în politică, cu entuziasm și bucurie, au ținut să îi felicite pe copii, de ziua lor. Astfel, au oferit în centrul municipiului Pitești, dar și în parcul Lunca Argeșului, baloane, dar și zâmbete și urări pentru micuții piteșteni.

Forța Dreptei Argeș urează un sincer “La mulţi ani!” tuturor copiilor și, de asemenea, tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri sănătoşi! Vă dorim o zi plină de bucurii, zâmbete și aventuri minunate!”, au transmis cei de la Forța Dreptei Argeș în comunicatul transmis.

Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: ”Tinerii din Forța Dreptei Argeș au demarat campania de strângere de semnături”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Forța Dreptei