Andreea Gheordunescu, manager Spitalul Curtea de Argeș: Ca manager de spital, pot influența pozitiv viața oamenilor prin îmbunătățirea accesului la îngrijiri!

de | 15.02.2024 19:20 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Specialist în Drept, cu o experiență însemnată la nivelul activităților administrative, publice și private, Andreea Gheordunescu asigură manageriatul Spitalului Municipal Curtea de Argeș – o unitate medicală care traversează în ultimii ani cel mai amplu complex de modernizare și care deservește o populație de aproximativ 100.000 de locuitori. S-a perfecționat în management spitalicesc în 2022 și a preluat conducerea spitalului, propunându-și să contribuie activ și eficient la procesul de transformare a acestei unități în una dintre cele mai moderne din Argeș.

Încă din vremea copilăriei, fascinația pentru echitate și lege a condus-o pe Andreea Gheordunescu spre domeniul juridic. Aspira să devină un apărător al dreptății, însă pe măsură ce a progresat în carieră, pasiunile și planurile ei au început să se schimbe.

Am început să văd legea nu doar ca un set de reguli de urmat, ci ca pe un instrument pentru a îmbunătăți viața oamenilor într-un mod palpabil și direct. Acesta a fost un moment de răscruce pentru mine, când aspirațiile mele s-au aliniat cu o nouă realitate – managementul spitalicesc. Deși pare o schimbare majoră de direcție, în realitate, este o extensie a dorinței de a servi comunitatea. Acum, ca manager de spital, pot influența pozitiv viața oamenilor prin îmbunătățirea accesului la îngrijiri și prin asigurarea unui mediu în care fiecare individ este văzut, auzit și îngrijit cu atenție, mărturisește Andreea Gheordunescu.

 

Seriozitatea și dedicarea au fost pilonii principali ai parcursului profesional pe care managerul l-a traversat. A abordat fiecare sarcină și proiect cu disciplină și atenție minuțioasă pentru detalii, învățând devreme că succesul nu este rezultatul norocului, ci al efortului susținut și al perseverenței. Crede cu tărie că succesul individual este strâns legat de succesul colectiv și a încercat întotdeauna să se înconjoare de oameni profesioniști și obiectivi, care împărtășesc aceleași valori și aspirații.

Una dintre cele mai mari provocări pe care le-am întâmpinat ca parte a noii generații de manageri și specialiști a fost percepția de neîncredere și scepticism din partea unei părți a societății față de tineri, în special în contextul ocupării unor funcții publice importante, cum ar fi cea de manager. Cele mai mari piedici pentru generația noastră de manageri și specialiști nu sunt atât problemele tehnice sau profesionale, cât mai degrabă barierele culturale și percepțiile greșite legate de capacitatea tinerilor de a aduce schimbări semnificative și valoroase în lumea profesională, a declarat Andreea Gheordunescu.

 

Pentru 2024, managerul și-a propus o serie de proiecte, iar unul dintre principalele sale obiective este de a se asigura că activitatea din spitale nu este afectată de campaniile electorale și de turbulențele politice. De asemenea, își dorește să se concentreze pe proiecte care vizează îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale și pe crearea unor sisteme de sănătate reziliente și adaptabile.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Oana Nicolescu și Dan Popescu, medici, antreprenori: „Pasiunea pentru meserie și respectul pentru pacienți – rețeta unui proiect de succes”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andreea Gheordunescu | Spitalul Curtea de Arges

Ultimele articole